Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Jo també vull tindre el dret de decidir

Em sembla que no cal que diga que subscric la manifestació de dissabte que ve. Per infrastructures o per al que calga, el dret de decidir dels ciutadans hauria de ser consubstancial a un estat de dret.

El que em fa enveja és la capacitat de mobilització que tindrà una iniciativa com aquesta a Barcelona, i pensar en què es convertiria una cosa semblant a casa, al país del sud. Fa temps que he deixat de llegir la premsa valenciana com ho feia abans. Em fa vergonya el que es publica, i encara més pensar allò que no arribem a saber. Allà només decideixen uns quants, com a tot arreu, però uns quants que estan destruint el poc que ens queda de territori i d’arrels, amb els vist-i-plau complagut dels que s’embutxaquen quatre duros quan venen l’hortet o la casa heretada per a una nova macro-urbanització.

Ara fa temps que no baixe. El caos ferroviari m’ha desanimat a fer-ho en el parell de caps de setmana lliures que he tingut en el que portem de tardor. Però és que a més, quan vaig, se’m cau l’ànima només mirant per la finestreta de l’Euromed. Euromed que mai no serà AVE, perquè l’AVE només val per connectar amb Madrid.

Per a quan un dret de decidir sobre com volem viure per a tots, també per als valencians?



  1. Sincerament si em manifesto pels drets del meu poble, em manifesto pels drets de nordcatalans, principatins, valencians i illencs. Ens hauria de servir per adonar-nos que, a més de tot el què tenim en comú, també tenim en comú l’estar putejats.

    Mal que em pesi que quan faig això allí em diuen imperialista 🙁

  2. Has llegit que uns quants directors de mitjans de València van donar-li plantón a la VicePresidenta a la Moncloa i van enviar un "segundón" en el seu lloc? Quina una, la De La Vega, tots els que no eren directors no els va deixar entrar!

  3. Jo, que també vull decidir, i tant! em quedaré al País Valencià perquè al cap i casal celebrem els 30 anys de feminisme valencià. Crec que això també és decidir.
    Salut des d’Alacant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent