Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Iran is different, i hetero

El president de l’Iran, Mahmoud Ahmadinejad, que aquests dies és a Nova York per l’assemblea general de l’ONU, és un prodigi pel que fa a la quantitat de declaracions inaudites que pot fer en un sol dia.

L’última: diu que al seu país no hi ha persones homosexuals. Cap ni una. Ho va dir a una conferència a la universitat de Columbia. I diuen que l’auditori va esclatar a riure.

Reacció normal en aquell moment. Però la cosa no és per riure. Senyor Ahmadinejad, com es pot dir una barbaritat semblant? I el que és més important, si no tenen cap persona homosexual, com es que en condemnen a mort unes quantes cada any per aquest motiu? Són estrangers que hi passaven per allà? O volia dir que ja ha aconseguit liquidar-los a tots?

De bon de matí, i ja estic indignada. Comencem bé el dia.



  1. Doncs jo crec que és el moment en que millor es retrata. Se’n va sortir amb tot o gaire bé tot. Però en aquesta resposta, es va ridiculitzar, es va mostrar com la bèstia que és.
    Vull assenyalar que els iankis, amb tot el que tenen de xungo, són capaços de portar  i donar la paraula als barbars, i mostrar les seves misèries. En Bush, que ja sap com les gasten, no es sotmetrà a aquestes preguntes així com així.
    I  finalment, potser n’hauriem d’aprendre, i portar els espanyols a conferències de premsa…

  2. Quina enveja, sentir tot l’auditori riure d’aquella manera…tinc ben presents les manifestacions de la turba hispana contra els matrimonis homosexuals. Molt "progre" suelto sí, però els activistes civils americans els dónen mil voltes. Allí la paraula lliberal vol dir algo molt diferent que aquí…res, quatre idees.

    Per cert aneu a l’Iran. És un país magnífic, ple de gent jove, vital, oberta, culta, tolerant i anhelant conèixer altres cultures. Aquesta xusma dirigent i els quatre fanàtics que els donen suport no són la norma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Polítics, eixa espècie per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent