Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 29 de juny de 2007

El currículum de la nova consellera de cultura

Dins l’ampliació majestuosa del Consell que ha fet Francisco Camps (us heu fixat que ara TV3 ja sempre li diu Francisco i no Francesc?), ha tingut lloc per recompensar la que ha estat la seua defensora al llogaret saplanista en què s’ha convertit Alcoi.

Trini Miró serà consellera de cultura. Per als que no tingueu molt clar de quin peu calça, heu de saber que entre els seus mèrits com a regidora alcoiana destaca la supressió de les jornades de sociolingüística, que s’havien realitzat durant deu anys de manera ininterrompuda. Segons va dir, els tres milions de pessetes que donava l’ajuntament com a subvenció, era millor gastar-los en papereres. (L’aleshores alcalde, Peralta, ara defenestrat per Camps com tots els altres saplanistes, va dir que millor que no es feren, perquè alguns dels participants eren ‘indesitjables que haurien d’haver passat per comissaria’).

Entre les altres perles de la senyora Miró es troba també la negativa a afegir-se a l’homenatge a Ovidi Montllor l’any passat, quan en feia deu que havia marxat de vacances. Va argumentar que si en fera 25, encara, però deu no li semblava raonable.

També l’any passat va ser de les que es va negar a crear un defensor dels ciutadans a Alcoi, perquè ‘per a això ja estan l’alcalde i els regidors’. Potser és aquesta lògica la que farà que Julio de España siga síndic de greuges.

Semblava impossible, però cada volta fan més por.


        


  1. La foto d’aquesta dona farà que avui em costi dormir… quin personal!
    I gràcies, desficiosa, per ser tan prolífica. Entretens els meus dies a l’atur, entre recerca i recerca.

  2. Sempre filant prim…  Doncs a mi em sembla perfecte que l’anomenin Francisco, car és un podrit botifler.  Per tant, Francisco a l’espanyola.  Francesc seria si ell fos català (català de veritat, no amb tuf d’espanyolot), que no és el cas.  O sigui:  Francisco i punt.   I perquè no el podem anomenar Campos, que si no…

  3. Només amb aquest petit currículum que reculls és fàcil veure que, a
    banda de fer por, és indecent encara que s’agafi un sentit mínim de
    decència. I crec que són fets que ens haurien de portar a poder
    invalidar aquesta persona com a responsable de l’àrea, espai,
    decisions, representació, o el que sigui que faci, en nom i al servei
    de la cultura. O és inculta i no pot fer gaire bona feina; o és culta i
    servidora d’alguna infàmia política i més aviat farà mal servei a una
    democràcia. Tornem al punt de sortida: deixarem que aquesta gent li
    digui democràcia a qualsevol cosa? 

  4. Ni que sàpiga greu i cada volta faigui més por i pudor, cada poble té els governants que es mereix: Lerma, Zaplana, Pla, Camps,… 

  5. Doncs per si no en teniu prou, al País Valencià, na Gotzone Mora ha entrat al govern valencià com a secretària d’Immigració i Ciutadania després d’haver abandonat el PSOE basc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Polítics, eixa espècie per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent