Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 24 de juny de 2007

No m’agraden els petardos

Jo hui no he fet res d’especial. La rutina dels últims dies, amb moltes hores a l’hospital, i cap a casa passades les deu de la nit. Tampoc no he buscat res que fer perquè… no m’agraden els petardos!

Ja no els tinc el pànic d’abans, però tot i això, no m’agraden. Així que estar al carrer seria un suplici que m’he volgut estalviar. Sense massa èxit, he de dir. Des que he arribat a casa tinc trons i pams, i pums, i pims, a banda i banda. No hi ha cap habitació en la que estiga lluny del soroll.

En el que va de nit, també, he escoltat passar com a mínim quatre ambulàncies (hi ha una central a prop). Pels petardos, segur. I amb xiquets implicats, probablement.

I encara hi ha qui pensa que no s’ha de fixar cap edat mínima per manipular explosius. Que els ho conten demà als que hagen perdut algun dit.



  1. A mi tampoc m’agraden els coets per falles (especialment si comencen a vendre’ls l’1 de març) ni que estiguen els carrers tallats durant molts més dies de les celebracions ni que hi haja música fins a les tantes (si al sendemà vas a treballar -o no, que també pots tindre festa i no haver d’aguantar les revetles patxangueres- que no et deixen dormir. Flipe quan veig tot un carrer principal de Gandia tallat perquè QUATRE fallers estiguen fent-se una torrada de xulles.

    Però sembla que els polítics els tenen por.

  2. A mi tampoc m’agraden. De fet, els hi tinc veritable pànic, i 15 dels meus 30 dies de vacances anuals els agafo els dies previs a Sant Joan perquè em poso molt nerviós de pensar que a cada cantonada et poden tirar una piula als peus. Normalment em recloc a casa mons pares (hi tenen aire acondicionat, internet i satèl·lit: una joia per al meu forçat anacoretisme), ja que no puc permetre’m de pagar-me unes vacances fora. La nit l’he passada gairebé en vetlla, enxufat a l’ordinador a través d’uns auriculars d’aquells tan grossos que tenen els pilots d’helicòpter. I amb la gossa a coll, perquè encara li agraden menys que a mi. Afortunadament, ara ja ha passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent