Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 30 de maig de 2007

L’última d’una taxista

A banda de la dificultat de trobar un taxi quan més el necessites, o de què passen de tu a les zones més turístiques perquè s’estimen més agafar una colla de guiris (amb la intenció probable de timar-los d’alguna manera), ara resulta que hi ha taxistes a Barcelona que no coneixen la ciutat.

I no és que no coneguen un carreronet d’alguna zona de l’extraradi, que fins i tot em sembla normal no saber-se cada adreça. La que m’ha passat hui s’emporta la palma. Agafe un taxi al carrer Marina, cap a la part de baix, i li dic ‘a l’hospital clínic’. Resposta: ‘¿eso en qué calle está?’

I a més es para a una cantonada per posar al GPS ‘calle Villarroel’. Li he dit que ja la guiava jo, i a sobre s’ha ofés.

I ens volen fer creure que són un servei públic!!!! Liberalització del taxi ja, si us plau. Amb competència i menys corporativisme segur que el servei serà molt més bo.



  1. Quan renovi la plana web nostra, posare que som taxistes catalans, o nascuts a espanya amb experiencia, perque la gent tingui un servei al mateix preu, pero molt mes profesionalitzat.

    No tots els taxistes som iguals, de tota manera li demano perdó pels de la competencia del mateix servei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Transport públic per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent