Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 28 de maig de 2007

Rita superstar

S’ha de reconéixer que Rita Barberá ha batut tots els rècords. Més del 56% dels vots de la ciutat de València. I ha guanyat a tots els barris.

A Ciutat Vella, allà on es troben ca Revolta, el centre Octubre o el col·lectiu Lambda (i on jo vote): 61%. Al califato de Benimaclet: 52%. A Patraix, a tocar de l’estació de l’accident del metro i al costat de la subestació elèctrica: 53%. I, evidentment, com sempre, el rècord a Pla del Reial, a la zona del campus urbà de la Universitat de València i els àtics espectaculars de l’Albereda: 71%.

Dubte que l’Alborch es quede els quatre anys a l’Ajuntament fent d’oposició en una minoria vergonyosa. I m’entristeix que EU desaparega del mapa de l’escassa pluralitat. Però aquesta és la ciutat que tenim, ens agrade o no.

I ens agrade o no, tindrem Rita, amb la seua hipocresia, no només quatre anys més, sinó tots els que li done la santa gana. És igual en què es gaste els diners (el papa, les flors, la fórmula 1…). Sap somriure i posar-se els falleros i els castellans a la butxaca. I és amb això que es guanyen unes eleccions. La resta hauran de prendre nota si aspiren a fer alguna cosa en el futur.



  1. Si  per a guanyar unes eleccions hem d’aprendre a somriure i a posar-nos els falleros i castellans a la butxaca és que no val la pena aquest circ envelat on tot roman nugat i ben nugat. Cal recordar per obra i gràcia de qui? Si la gent normal persisteix a fonamentar allò que fou una traïció més que documentada, no és menester esperar res més del que hi ha, avançar del bac al re-bac i al recontrarebac.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Polítics, eixa espècie per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent