Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 25 de maig de 2006

L’Opus Dei a TV3

Acabe de veure un ’60 minuts’ sobre l’Opus Dei, fet per un anglès que aprofitant el rebombori de ‘El Codi da Vinci’ intenta explicar -per a un públic anglosaxó- què és l”Obra’. Supose que hauran estat molts els curiosos que hauran vist aquest reportatge a diversos països però, realment, no diu res nou. Ja m’estranyava a mi que TV3 s’atrevira a emetre alguna cosa que traga a la llum com funcionen els mecanismes de poder i fins on arriben els tentacles del polp sectari… A veure si algun dia s’explica en horari de gran audiencia qui en forma part, què controlen, com determinen la vida política i les conseqüències que patim dels seguidors del beato… El que està clar és que no ho farà Canal 9, i no per falta d’informació de primera mà, precisament.



  1. És pedre el temps de mala mena, n’hi han millor formes de pedre el temps.

    És més vell que la picor, és com clavar-se amb l’Inquisició, la televissió escobraire, l’espanyolisme o el resultat de voler-li recolçar la seua part "progre" relfexada amb l’Almodovar.

  2. El poder factic del nacional catolicisme infiltrat a tots els partits i que realment dirigeix la política d’aquest Estat per a on més els interessa, esomençant pels més o menys declarats d¨En Bono o el Paco Vazquez fins altres més amagats al món de la política, passant pel món empressarial amb llocs directius estrategics de les grans empreses que duen entre altres coses el seu mecenatge cultural a aquest país, fins simplement els mercenaris assalariats o comprats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Anticlerical per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent