Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 19 de maig de 2010

I ara… Berlín!

Realment aquestes vacances a mitjan de temporada estan donant molt de sí! Encara no m’he recuperat -ni de bon tros- del jet lag post-NYC, i ja estic fent maletes de nou.

Demà de matí, cap a Berlín. Quin no parar! Quatre dies per conèixer la ciutat, passejar i conversar. Espere que el temps acompanye, perquè les previsions per ara mostren massa nuvolets…

Si teniu cap recomanació berlinesa, serà benvinguda!



  1. Visita l’Illa dels Museus, en especial no et perdis el Museu de Pèrgam. També el Reichstag i, si tens ganes de pujar escales, la Siegesäule. Ves a veure el Musue Egipci (quan jo corria per allà anava a veure la Nefertiti però em penso que ara l’han canviada de lloc) , el Ku’Damm, el Tiergarten (que farà bon temps), l’Alexanderplatz, el Palau de Charlottenburg….i un munt de coses que em deixo….Al davant de la Universitat Humboldt fan de tant en tant un mercat de llibres de segona ma (jo hi vaig trobar La Plaça del Diamant en alemany), te el seu què anar-hi ja que allà era on els nazis apilaven llibres per a cremar-los.

    Si tens un momentet et baixes a la Gendarmenmarktplatz (línia blava del metro, parada Stadtmitte) i a la cantonada amb la Französische Strasse trobaràs un bar xicotet que es diu Bistro am Gendarmenmarktplatz, un dels meus raconets secrets allà. Si pots anar, dis-me si encara existeix i com està.

    Ai, Berlin...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Pel món per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent