Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 9 de maig de 2010

I want to be a part of it…

Després de l’ensurt de veure l’aeroport del Prat tancat ahir durant més de sis hores, hui sembla que tot va com havia d’anar, i en unes horetes m’enlairaré rumb a Nova York.

L’insomni m’ha jugat una mala passada i pràcticament no he pogut dormir en tota la nit. Però així segur que em passe el viatge entre becaina i becaina i ni me n’entere!

Start spreading the news, I’m leaving today…



  1. Un bes ben fort i una abraçada amical……sigueu feliços tu i l’acompanyant.

    Gràcies per tot 😉

    T’estime per tu mateixa i per ser com eres !

  2. … no ens deixem dormir. Quina sort que les teves siguin un fabulós i desitjat viatge a una ciutat que t’agrada tant!! Que tinguis un bon viatge i dolços somnis a l’avió.

    Espero que tornis amb energia renovada i amb ganes de compartir un viatge i també les teves emocions, les del viatge i les que tu vulguis, com sempre.

    Bona tornada, també!!

    Un petó d’una dormilega, que ni les emocions fan que no pugui dormir!!

  3. Espero que t’hagis pogut enlalirar….. Aquest migdia hi havia espais tancats. Passa-t’ho bé, ja t’ho he dit altres vegades, carrega piles, això també i pensa en positiu. Redescobreix la primavera i quan tornis, aquí estarem esperant-te per si vols compartir noves experiències. I jo també penso com un dels autors d’un comentari: t’estimem com ets i pel que ets. Molts petons sincers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Pel món per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent