Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Google Maps encara li diu Calvo Sotelo a Francesc Macià

Buscant una altra cosa, m’he quedat de pedra en veure que al Google Maps la plaça que desde fa 30 anys porta el nom de Francesc Macià apareix com a Calvo Sotelo, que és com es va dir durant tot el franquisme!

Que algun taxista encara li diga així, tira. Que la gent gran la recorde amb aquest nom, vinga, va.

Però el Google Maps no, per l’amor-de-déu-senyor!

Jo el que em pregunte és d’on collons hauran tret la base de dades per fer el mapa. Perquè em costa de creure… i perquè no és l’única errada. De fet, si us fixeu bé (podeu punxar la imatge per fer-la més gran), segons aquest mapa hi ha metro a aquella plaça, que és precisament una zona punyetera per anar-hi perquè no en té!!!



  1. La culpa es de l’ajuntament, que ja ho tenia d’haver fet canviar. I si ho acostes molt, et surt la imatge del carrer, i allí es correcte, posa el nom de Francesc Macià. He mirat de seguida el meu navegador GPS que molts dels errors que te els comparteix amb el Google Maps, però allí està ben posat. De no ser així, ho hauria canviat i els hauria enviat la corresponent notificació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent