Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Diuen que el jutge amic de Camps no repetirà

Segons expliquen a El País, Juan Luis de la Rúa -el jutge amigatxo de Camps que no va veure delicte en allò dels regalets de no res que li fan- no ha passat el filtre de la comissió del Consell del Poder Judicial que s’encarrega d’aquestes coses.

I això vol dir que, en teoria, no podrà ser reelegit. La cosa és més complicada perquè si cap dels altres candidats rep una majoria suficient, de la Rúa seguiria en funcions aneu a saber per quant de temps.

Però, en qualsevol cas, i volent creure que la cosa és certa, us imagineu que la justícia al País Valencià començara a ser justa?

Mare-de-déu-senyor, això s’hauria de celebrar!



  1. A València estem deixats de la ma de Deu. La justícia es amiga de la corrupció i la secta catòlica beneix tot el que fa una dreta extrema encapçalada per un mentider corrupte. En alguna cosa havíem de superar els catalans. Encara com aquest ,  “mas que amigo”sembla que quedara fora justament. Sembla  que el record del sr Milans del Bosch ens segueix marcant la batuta política.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Polítics, eixa espècie per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent