Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

El meu hortet urbà

Ara que tinc una senyora terrassa de més de 30 metres quadrats i un sol gloriós pràcticament tot el dia he decidit posar en marxa un dels meus somnis (friqui, jo?): un hortet urbà!!!

La setmana passada, per les terres del sud, em vaig fer amb un munt de llavors de verdures, incloses les famoses safanòries morades i l’anficós que per ací no trobe, raves, espinacs, ruca i un grapat de coses més…

Hui després de dinar aniré a un viver de per ací a per testos de bona qualitat i substrat del de veritat (no del que venen als “xinos”!). I la setmana que ve, quan estem en minvant (que sembla que és quan s’ha de plantar, segons els coneixements de masereta que conserva ma mare), a fer planter d’unes coses i sembrar-ne d’altres, que cada planta demana una cosa.

Ja aniré informant de com va la cosa…

(I qualsevol consell és benvingut!).



  1. Ara farà un anyet, jo i ma Mestressa vàrem començar, però amb testos.. els enciams van sortir malament, però les tomates de sucar (caganeres que en diuen a l’Empordà), els bitxos i els alls tendres, han estat un èxit brutal. Ens ha ant molt bé uns aparells de rec, que la planta va xusclant, i la pots deixar sola un parell de setmanes, si te n’has d’anar (cosa que a nosaltres ens passa).
    Apa, passa-t’ho molt bé, nosaltres hi tornarem cap al març…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de El meu hortet urbà per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent