Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 23 d'agost de 2009

Mirades de Grècia (3): tres en una moto

De motos n’hi ha a grapats, per tota Grècia. De les dels grecs i de les llogades pels turistes. Grans i xicotetes. Flamants i destartalades.

Però no és això el que m’ha sosprés, sinó les maneres de viatjar-hi. El casc sembla ser absolutament optatiu i, de fet, gairebé ningú no el porta. No fa tant de temps, ací també passava. Però -com canvien les coses!- veure-ho ara (segle XXI, Unió Europea…) em va sobtar moltíssim.

Com també em van sorprendre imatges que m’han recordat coses que fa un quart de segle ens eren habituals. El repartidor d’ous en moto. El que porta la dona i les maletes a un ciclomotor. Motorista i gos. I, diverses vegades, el que veieu a la foto: tres persones en una moto. I semblen anar-hi còmodes i tot, tu.

(Ma mare té una foto de xicoteta on ixen el conductor d’una lambreta i sis, sis!, xiquets que portava així a l’escola. Jo l’he vista!!!)



  1. Al Brasil, al Sertao, encara en van més.  Fins a quatre.  I també hi ha moto-taxis.  Carrers de terra o mal empedrats.  Res de nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Pel món per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent