Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Vull un netbook!!! (però quin?)

Ja està, ja m’he decidit. El vull. Vull un ordinador d’aquests nous, xicotets, que no pesen gens, amb el triple de bateria que el meu portàtil, que està el pobret per a l’arrastre ja. He estat esperant per si mac en treia. Però sembla que no serà el cas. Doncs amb windows, ja em va bé així. Si total serà per escriure i navegar. 

Ara la pregunta és quin em compre. I on. Pc City? Pista Cero? Media Markt? Fnac? Fa tant que no em compre cap nou catxarro -que no siga mac- que no sé ni on anar!!!

Totes les recomanacions són benvingudes. A veure si me’l compre per tindre’l ja per als viatges que m’esperen la setmana que ve…

ACTUALITZACIÓ: I justament hui comencen a dir que Apple està preparant el seu netbook… amb pantalla tàctil! Ara què faig? Compre o espere?



  1. i n’està encantat! per mi la lletra és molt petitona i per aquest motiu no el tinc… la meva vista no dona per més.
    Em sembla recordar que ell se’l va comprar a l’FNAC però jo de tu, miraria primer si al PC CiTY també el tenen, doncs en més d’una ocasió hem trobat els mateixos ordinadors amb uns 30 o més euros de diferència. Val la pena doncs. El trobaràs a la mateixa Illa Diagonal.

  2. I n’estic supercontenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    és aquesta moneria i ja de pas em vaig passar a linux (amb ajuda) i també estic molt contenta de passar de windows i els seus virus!!!!!!!!!!!!!!!!

    El vaig comparar aquí a la botiga de Bcn.

  3. Jo me’n vaig comprar un ara farà una mica més d’un mes, i ho vaig fer a través de http://www.optimitza.cat
    Em vaig comprar el samsung, i n’estic entusiasmat: 8 hores de bateria (comprobat) i kilo 300 de pes. Va de maravella per viatjar.
    Vaig estar mes de 3 mesos mirant els comparatius i els enllaços que trobava a optimitzat.cat, i al final, em vaig decidir pel samsung per la bateria i teclat gran (un punt delicat, l’únic problema que li he trobat). Ells t’nllacen cap a una botiga online, i en 4 dies el tenia a casa. I jo més content que un gínjol!!!
    Apa, que tinguis sort en la tria…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent