Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Les xifres de l’Opus Dei

Segons un article que publica hui El País (que últimament hi dedica molta atenció a analitzar la secta catòlica, i les sub-sectes que la conformen), l’Opus Dei afirma tenir uns 30.000 membres a l’estat espanyol.

Però a mi no m’ixen els números.

Perquè em pose a fer recompte de consellers valencians, assessors i altres moscardons de la Generalitat del sud, càrrecs a dit de Canal 9, i les seues famílies, i la xifra ja se’m queda curta…



  1. L’importància de l’Opus ve donada per l’importància de la seva situació estratègica a les organitzacions i institucions on tenen carrecs dominants i preponderants i pot ser en aquest aspecte a Catalunya sempre han guanyat en quan a la qualitat dels carrecs.

  2. No sé ni perquè et faig un comentari, peró tu tinc que dir; LLEGEIX MÉS i no cridis tant.

    Sempre ets tan crítica? Em recordes aquelles persones que es passen tot el dia al bar solucionant el mon i els problemes de l’altre gent. No sóc catòlic, ni de l’opus dei ni res de res però el que fas es ofendre i a més no saps ni del que parles, conec a gent de l’opus dei,  i no tenen càrrec a dit ni són “hijos de papa” tot el contrari son gent normal del dia a dia. No jutgis sense saber i fes alfuna que altre crítica contructiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Anticlerical per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent