Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Ajuda: com em faig un .cat?

Benvolguts i benvolgudes:

Fa 7 hores que intente dissenyar-me una web, sense esmorzar ni res. Tinc el cap com un timbal, però més o menys ja va prenent forma.

Ara el que em falta i no sé fer, perquè no ho he fet mai, és donar-me d’alta d’un domini .cat, trobar un servidor i publicar. Algú em pot ajudar???

Gràcies!



  1. Jo he optat per fer una pàgina web senzilla, que de moment ja té per a mi prou funcionalitat:

    Pots fer una web senzilla en línia a través d’un portal que et dóna unes plantilles i tu només has de modificar alguns aspectes (forma, color, apartats) i afegir algunes característiques (calendaris, rellotges). En aquests portals no et valdrà la web que has estat fent, però sí el contingut que ja has teclejat (copiar i apegar).

    En aquest cas, per exemple pots visitar la pàgina de Google:
    http://www.google.com/accounts/ServiceLogin?continue=http%3A%2F%2Fsites.google.com%2F%3Fhl%3Dca%26tab%3Dw3&continue2=http%3A%2F%2Fsites.google.com%2F%3Fhl%3Dca%26tab%3Dw3&continue1=http%3A%2F%2Fsites.google.com%2F%3Fhl%3Dca%26tab%3Dw3&service=jotspot&passive=true&ul=1.
    o més senzill encara: ves a “Google” i d’allà cerca “Llocs web” (recorda de posar al teu navegador la llengua de preferència el català perquè t’ixca l’explicació en valencià)

    O també la de http://www.weebly.com que està en anglés i dóna unes possiblitats un poc més limitades que les de Google.

    Per a pàgines més complexes, efectivament ho has de fer en altres llocs. Pregunta en llocs com els forums de http://www.softcatala.cat

  2. Jo també vaig decidir tenir una web i col·laborar, de pas, en la iniciativa .cat.
    M’he donat d’alta a través de dominispersonals.com. He pagat 40,48 € per tot un any. És senzill, tot en català i al primer dubte que em va sorgir em van contestar !en diumenge!

    Quan tinguis el domini et farà falta un client de FTP (per “penjar” la web que estàs fent al teu domini). En aquesta fase és on jo m’he quedat també “penjat”. No m’aclareixo gaire.

    Et proposo intercanviar experiències.

    Salutacions,

    Jordi Casadevall (http://www.lesaiguesturbulentes.cat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent