Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

La decepció de Califòrnia

Tot i el que suposa la victòria d’Obama, queda clar que els Estats Units són un país ben carca en moltes coses. I no només perquè gairebé la meitat dels votants s’estimaven més el duet McCain-Palin.

A Califòrnia, on Obama ha guanyat, al mateix temps la majoria ha triat que el matrimoni només puga ser entre un home i una dona. Canviaran la constitució perquè ho pose així de literal. De matrimoni homosexual, no volen sentir-ne parlar. A Califòrnia! Imagineu com és la cosa al ‘Bible belt’, a aquella zona que encara és de vermell intens als resultats electorals.

Així que el canvi, l’esperança i la igualtat continuaran deixant fora alguns drets -fonamentals- per uns quants. Quina decepció.

(Mira que hi ha coses que no m’agraden de Zapatero, però encara em faig creus de què decidira aprovar-ho ací. Pensar que som -en aquest aspecte- com Canadà, Holanda o Bèlgica m’alucina).



  1. Sinó perquè podia donar aquest servei sense doblers. Repara l’accés a la vivenda per part dels joves, o la llei de dependència mateix. Més cutre que ell, no hi cerquis ningú en tot lo món. Sobretot, quan aquests serveis han de beneficiar els que xerram en polaco. Tot el que diu és mentida. Si una vegada no, és que s’ha equivocat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent