Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Compte enrere (l’estrés pot amb mi)

En sis dies he de lliurar el documental que porte entre mans i un vídeo complementari. No està acabat del tot, però ho tindré a temps. O això espere. El compositor musical s’està endarrerint, em falten un parell de seqüències que no acabe de veure, i tinc un bloqueig mental considerable que em fa encara més complicat el poder anar avançant.

Mire de pensar en la compensació i la satisfacció que em portarà haver acabat la setmana que ve. I en les vacances a l’octubre. Però tot i això, la tensió que acumule és difícil d’esquivar.

Només falta una espenteta més. Però costa de mala manera!



  1. Quan t’agarrotis, passa de tot. Estira’t damunt del llit i concentra’t en la respiració. No pensis res més que en els alens. O en una altra cosa, però a pinyó fix: els batecs del cor, un suposar. I res més. En cinc minuts de no deixar entrar cap altra idea el desfici pot haver desaparegut

  2. Aquests sis dies segur que et dnaran molt de sí. Pots anar combinant el que et proposa la X i també pensar en aquell paisatge preciós d´unes vacances que has fet o que t´agradarien fer….i que potser faràs el proper mes. Molta sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent