Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Voluntària als Eurogames, quina experiència!

M’he passat mig cap de setmana tancada a l’annex del Palau Sant Jordi assajant per una de les parts de la cerimònia dels Eurogames, que es farà dijous. I he de dir que estic encantada. He conegut un fum de gent simpàtica, és una acció fantàstica per la visibilitat -que encara fa molta falta- i la sensació de treball en equip i de què la cosa va prenent forma amb l’esforç de tots és, per a mi que passe moltes hores sola perquè treballe des de casa, molt satisfactòria.

Que què són els Eurogames? Doncs una mena de jocs olímpics amateurs per gais, lesbianes i transsexuals d’arreu d’Europa (venen més de mil atletes d’Alemanya, només un de Romania o Estònia, però hi ha una trentena de països representats en total). No estan tancats, per descomptat, als heterosexuals, però es tracta de passar-ho bé entre iguals, de conéixer gent de tot arreu i de fer-nos visibles en una acció diferent a les dicoteques-gueto noctunes.

Hi ha qui no ho veu bé, que pensa que no cal, que és encara pitjor. Jo com més ho conec, més convençuda estic de què serà positiu. I molt divertit. Si us he fet goleta, heu de saber que per participar als esports ja no es pot, perquè han tancat les incripcions, tret d’alguna cursa de fons que encara accepta corredors, però que voluntaris mai no en sobren. O podeu assistir com a públic a la cerimònia d’inauguració, o a alguna de les festes que es fan aquells dies.

Per a més info, mireu la web.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent