BLOC per Riba-roja

Riba-roja, El Camp de Túria i el País, són el nostre compromís

15 de gener de 2015
0 comentaris

LES PRIMÀRIES DE COMPROMÍS ARRIBEN A RIBA-ROJA

El mes de Gener és un mes decisiu per als candidats i candidates de COMPROMÍS. Si al llarg del mes de Desembre hagueren de presentar la seua candidatura a encapçalar les distintes llistes de la formació en els diferents nivells d’eleccions, a les Corts Valencianes o als municipis; Durant aquest mes, una vegada proclamats candidats, és el moment de fer campanya davant la ciutadania per rebre el seu recolzament electoral en unes eleccions que ja estan en marxa i que conclouran el 28, 29 i 30 de gener per als que decidisquen votar per internet, i el 31 de gener per als que ho facen en papereta. 

La candidata a les Eleccions Nacionals de la formació és Mònica Oltra,

Mònica Oltra_02

destacada diputada, que durant aquesta legislatura s’ha distingit per ser la veu del descontent, la indignació i la reivindicació, davant un PP més preocupat per amagar els seus casos de corrupció que per fer política per al poble valencià.

Les eleccions Municipals són un altre món. Cada poble té la seua particular circumstància i COMPROMÍS, que vol escoltar la veu de la ciutadania des del principi, ha decidit que en aquells pobles on hi ha més d’un candidat o candidata a encapçalar la candidatura municipal, siga el poble qui ho trie. Al Camp de Túria es donen tots els casos, pobles on des del principi només hi ha un candidat o candidata i altres, com Llíria o Riba-roja, en els quals el Cap de Llista es decidirà en un procés obert el dia 31 de gener.

A Riba-roja es presenten dos candidats, Miquel Castillo i Rafa Folgado, els dos amb la intenció d’aportar a l’Ajuntament de Riba-roja la visió del carrer, de la ciutadania, així com defensar els seus drets i la consecució de les seues aspiracions. Perquè un ajuntament ha de ser tant -diuen ells-, garant de drets, com impulsor de noves idees i projectes que milloren la vida dels seus veïns. Açò sembla que els dos candidats ho tenen clar, ara bé, com que cadascú d’ells aportarà la seua personalitat i coneixements particulars a eixa empresa comuna que és millorar Riba-roja, haurà de ser l’escrutini dels votants qui pose endavant un o altre candidat.

10701970_10203315127102401_6032999780332269137_n(1)

 

Per tal que la ciutadania puga exercir el vot en aquestes eleccions primàries, tant a nivell Nacional com local, cal que s’inscriga en el cens que està generant-se per a les votacions. La inscripció en el cens està en marxa des del 5 de desembre i es tancarà el proper 21 de gener i s’ha de materialitzar en aquest enllaç:

https://compromis.net/primaries/

 

Rafa Folgado_01

Les primàries de COMPROMÍS han arribat a Riba-roja.  Apunta’t i vota.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!