BLOC per Riba-roja

Riba-roja, El Camp de Túria i el País, són el nostre compromís

20 de novembre de 2014
0 comentaris

AGENDA PER AL CAP DE SETMANA DEL 21 AL 23 DE NOVEMBRE. CAMP DE TÚRIA

DIVENDRES 21 de Novembre.

L’ELIANA. Centre SocioCultural.

19:30 h. SETMANA ROÍS DE CORELLA.

Un recorregut per la figura, la vida i l’obra d’aquest escriptor, referent clau en la València del segle XV, a càrrec de Eduard J. Verger i Hervàs, poeta i traductor, que ha estat director de

la revista literària Cairell, ha publicat l’Antologia dels poetes valencians (3 vols., IVEI- Alfons el Magnànim) i el poemari “Com si morís” (Gregal, 1986). Darrerament, i a més de diversos estudis sobre el nostre autor, ha traduït i preparat, en edició bilingüe català / castellà, la poesia del nostre autor “Joan Roís de Corella: Poesias”,  publicada en Denes, 2004.

Entrada lliure

BENAGUASIL. Ateneu Musical i Cultural.

Organitzat  per: Joves per l’Ateneu.

21:00h. PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: Escrits de l’amor, l’odi i la crítica Social de Miquel Alberó Polo.

Temps de SOPAR (podeu demanar entrepans a l’Ateneu).

22:30h. CONCERT de Cesc Freixas. Presentarà el seu últim treball “Protesta”.

ENTRADA LLIURE.

DISSABTE 22 de Novembre:

LA POBLA DE VALLBONA. Associació Quercus.

7:15h. SENDERISME: Ascensió al Cavall Bernat,
EIXIDA des del Supermercat  DIA. TORNADA a migdia.

ITINERARI:

Es Pujarà pel barranc de les Fontanelles. Es tracta d’una panoràmica ruta fins a un
dels cims més emblemàtics d’aquesta serra. S’Iniciarà l’ascensió des de Corbera, i ascendint pel barranc de les Fontanelles, prompte s’assolirà el panoràmic sender que brinda una de les més fotografiades panoràmiques de la comarca de La Ribera, amb la marjal de l’Albufera i el Golf de
València com a principal decorat natural.

Excursió d’unes 4hores i mitja.
Caldrà dur 1’5 l d’aigua i esmorzar. L’equipament de “trekking” habitual, preferiblement amb calçat de canya alta. La dificultat és baixa-mitjana.

Qui vulga apuntar-se pot fer-ho mitjançant el correu
quercusweb@quercusweb.com o mitjançant whatsapp al telèfon 646880795 (Juanmi Peris).

BÉTERA. Ateneu Cívic i Cultural.

19.30h CINEMA: Cicle Gaudir del cinema, que des de 2012 du a terme la Cooperativa de Coneixements. En aquesta ocasió la figura triada és el director francès Louis Malle(1932-1955), de qui es projectarà un dels films més famosos, Pretty Baby (1978), estrenada ací com a La Pequeña. Pretty Baby explica la història d’una xiqueta que viu a un bordell de Nova Orleans.

Els comentaris aniran a càrrec de Francisco López Martín, llicenciat en Filosofia per la Universitat de València. Ha exercit de crític cinematogràfic, és autor del llibre El placer de lo siniestro, sobre el realitzador canadenc David Cronemberg, i director de la col·lecció de cinema de l’editorial Akal. És membre fundador del blog El bulevar de los capuchinos, dedicat a l’anàlisi cinematogràfica, i de la Cooperativa de Coneixements. 

 

L’ELIANA. Auditori.
22:30h. CONCERT D’ÒPERA. La Bohème. 

La Bohème explica la història de quatre joves artistes bohemis, que per ser fidels als seus ideals i moguts per l’amistat i l’amor, es veuen embolicats en una sèrie de situacions de vegades còmiques, altres més tràgiques, que acaben tancant un capítol important de les seves vides: el de la ingènua i vehement joventut. Set cantants lírics solistes, un cor, i un mestre pianista interpreten en viu aquesta obra, amb una acurada i commovedora musicalitat, així com amb una teatralitat molt propera a la realitat de qualsevol espectador.

 

DIUMENGE 23 de Novembre:

VILAMARXANT. Seu Coordinadora.

18:30h. PROJECCIÓ I COL·LOQUI. BERTSOLARI.

Organitza: Associació Cultural 9 d’Octubre.

UN PAÍS EN MARXA

DIVENDRES 21 i 28 de Novembre

VALÈNCIA. DIVERSOS ESPAIS DE RUSSAFA

21:30h. DANSA. Torna el Circuit Bucles amb un altre enfocament, amb més empaque. Ara es representen diferents peces, però l’objectiu continua sent el mateix, traure la dansa dels teatres i acostar-la al públic amb peces de vint minuts que es representen en espais poc convencionals. Aquesta tardor-hivern es condensen a Russafa, concretament, La MontielMadame MimGnomo i Hat Gallery. Ester Garijo, companyia La Lola Boreal Tejido Conectivo ens duen la dansa contemporània a tots aquells qui vulguem gaudir-ne encara que no en siguem entesos. Un aparador per a creacions estatals i una plataforma per a coreògrafs i ballarins emergents que podem descobrir distesament i per tan sols 3 euros. S.M.

 DIUMENGE 23 de Novembre:

VALÈNCIA. Colla Excursionista CA REVOLTA

8:00h. SENDERISME. VALL D’UIXÓ (La Plana Baixa)

Eixida: 8.00 h (Avinguda d’Aragó 35, a la porta de l’antic Nou Ajuntament)

Dificultat: Mitjana

Durada: 4 hores

Recorregut: Alt de Pipa, molt popular en la Vall d’Uixó. La ruta ix des de les Grutes de Sant Josep (149 m) seguint el PR-CV 241 pel fons del riu. Al voltant d’un quilòmetre després, s’encimbella muntanya amunt per mitjà d’innombrables llaçades. Hi ha un pas un poc complicat però s’ha muntat un passamans. S’arriba a un serral, des d’on es veu l’altre costat, i pel llom de la muntanya s’arriba a dalt sense problemes. La vista des de dalt abasta tota la Plana de Castelló fins al Desert dels Palmells i cap al sud la zona de Sagunt i el Golf de València. La baixada es fa seguint el PR cap a la Font de Garrut. El principi de la ruta es fa dur, ja que en dos quilòmetres es pugen 400 metres, però les vistes compensen i la baixada és molt amena.

Preu dinar: 12€ (plat principal: arròs muntanyés) Opcional: Hi ha la possibilitat d’anar a les coves a les 16.15h.

Per a apuntar-vos, telefoneu al 963922088 o escriviu al correu collaexcursionistacr@gmail.com

Bo d’ajut: 2/4 euros

NOTA: La Colla excursionista de Ca Revolta no es responsabilitza de les accions, ni d’accidents o lesions de les persones participants a l’eixida organitzada. És recomanable comptar amb un segur propi.

14-11-21 BENA AMIC Cesc Freixas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!