Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

30 de novembre de 2016
0 comentaris

Jornada solidària amb Ràdio Arrels

Des del Casal Despertaferro, l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, i comptant amb la col·laboració de Ràdio Terra, hem organitzat per aquest proper divendres 2 de desembre una jornada solidària amb Ràdio Arrels, l’única ràdio en català de la Catalunya Nord.

Per tal de continuar fent arribar als catalans del nord tot allò que passa arreu de la Catalunya Nord, a la resta dels Països Catalans i al món des d’una visió pròpia arrelada al territori, Ràdio Arrels busca millorar la seva pàgina web, i per aquest motiu ha engegat una campanya de micro mecenatge. La nostra intenció és ajudar-los alhora que demostrem amb petits grans gestos que el Tractat del Pirineus s’esfondra poc a poc mentre anem creant un marc comunicatiu propi pels Països Catalans.

Per tal d’ajudar-los i difondre la tasca comunicativa que estan duent a terme, aquest divendres, des de les 6 de la tarda a la Taverna Despertaferro (C/Martí Napolità. 7) hi haurà pinxos diversos per grans i petits, activitats per la mainada i a 2/4 de 7 contacontes. Tots els beneficis dels pinxos venuts aniran destinats al micro mecenatge de Ràdio Arrels.

Ràdio Arrelscasal_25-anys_web

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!