Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

14 de març de 2016
5 comentaris

Intereconomia ens fa riure!

A principis de març, Eduardo Garcia Serrano ens va dedicar uns minuts al programa Gato al agua d’Intereconomia. http://www.naciodigital.cat/…/insults/programa/intereconomia

Des del Casal Despertaferro! li fem arribar la nostra resposta. Per animar-vos a col·laborar en fer difusió d’aquest vídeo sortejarem un sopar per a 2 persones a la Taverna Despertaferro! entre totes les que compartiu el vídeo que tenim penjat al facebook!  També el podeu veure clicant el següent enllaç:

https://www.facebook.com/107199002726351/videos/884888134957430/?pnref=story

La millor resposta: fes-te sòcia!

  1. A mi, el vídeo d’Intereconomia no em fa riure. Tampoc m’agrada el vídeo de resposta.
    Em preocupa, però, el que diuen alguns comentaris dels lectors de Nació Digital (sobre la manera de finançament del local).

    Atentament

    1. Hombreeee ben tornat JRR, ja et trobàvem a faltar xec, sempre disposat a rajar, aquí i allí on faci falta, desenes de comentaris…, mai ni un de positiu i en el fons no t’interessa mai massa res del que comentes, però això mola, és el que et fa guai! O_ñ

  2. No és la meva intenció el “rajar”; intento opinar d’una manera respectuosa, sense caure en l’exabrupte o la llepada.
    Com a mostra teniu (bé, “teníeu”, perquè em fa l’afecte que els heu esborrat) els comentaris que us he enviat sobre receptes veganes per fer “embotits” per a que no tingeu de contaminar-vos amb carn de porc.
    Donar informació per a no malmetre la salut, per a més d’un de vosaltres deu ser mostra de rajar i ho teniu definit com a comentari negatiu. Bé; generalitzant, deu ser una de les diferències entre els ateneus de la primera meitat del segle XX (vertaders temples laics de la saviesa popular i llibertària, factors per a un veritable alliberament individual i col·lectiu) i els actuals (que no passen de ser màquines de recaptar diners -a base d’alcohol i altres substàncies emmalaltidores- per a engreix d’estructures polítiques).

    Al meu anterior comentari, us comentava que a la noticia de Nació Digital he pogut llegir uns comentaris sobre la manera de finançament del local que m’han preocupat (en principi, crec que us definiu com a una entitat “autogestionada” que no vol cap tracte de favor de les institucions publiques “capitalistes”). Ha estat un intent [fracassat?] per a que poguessiu explicar-vos enfront d’uns comentaris que deixaven surar uns dubtes sobre el finançament de l’espai i del local.
    Si us sentiu agredits per la meva demanda, ho sento: No és el meu desig atacar a ningú, només demanava informació.

    Atentament, i bona setmana

  3. El Casal no manega diners en negre, no paga factures en negre, no es finança amb sobres, no rep subvencions, etc. Així és com funcionen els partits polítics i algunes entitats d’aquí i d’allà, no pas el Casal Despertaferro. El solar, al igual que els Xiquets i tants altres, el tenim cedit, no és pas nostre, és de la ciutat, vam estalviar durant 8 anys, ens hem endeutat amb la Banca ètica COOP57 i entre els socis i avaladors per a poder fer front als centenars de milers d’euros que ens ha costat aixecar la casa. Respondre acusacions sense fonament, que només van a fer mal, inventant-se mentides (que potser són creïbles, per qui les concep com a normals i habituals) és bastant una pèrdua de temps, però que no sigui dit.

    Per últim, de comentaris no n’esborrem, només si algú insulta. Si no hi són demana explicacions a vilaweb, que se’ls va petar tots en la darrera migració de continguts, a les noves plantilles. Salut xec.

  4. Moltes gràcies per les aclaracions, tant pel que fa a la financiació del Casal com pel que fa al solar; i també pel que fa als comentaris desapareguts.

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!