Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

16 de febrer de 2016
0 comentaris

La Solidaritat arriba corrents el diumenge

Aquest proper diumenge la cursa contra la precarietat laboral passa per Reus, el Correscales passarà per la Plaça del Prim a les 7 del vespre, des d’una estona abans hi haurà activitat per rebre’ls!

Però… què és el CORRESCALES?

És un mitjà i un medi, un instrument en marxa, una pràctica col·lectiva, un projecte comú i cooperatiu que ja és segur que serà una realitat.

correscales_2016Un trajecte de 800 kilòmetres que ens portarà a recórrer la distància que separa Bilbao de Barcelona entre el 17 i el 22 de febrer. En aquest camí traçarem complicitats entre històries de vida que lluiten per la justícia i la dignitat. El Correscales són 80 relleus de treballadores i treballadors i moviments socials que compartim una lluita contra la precarització i unes condicions de vida injustes i inacceptables que desemboquen en l’acumulació de recursos en unes poques mans i la misèria de moltes. El Correscales són 80 poblacions a les quals podem agrair la seva acollida: 80 realitats de les quals aprendre. I són, també, els 80 dies que estem teixint solidaritat, construint juntes, de forma coperativa, un projecte col:lectiu d’ajuda mútua i el projecte de micromecenatge col·lectiu més gran que s’ha fet mai.

Tota la informació a http://correscales2016.org/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!