Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

22 d'abril de 2015
0 comentaris

Per Sant Jordi, Despertaferro!

Demà és Sant Jordi, i com cada any, el casal muntarà las seva paradeta al Mercadal, enguany estarem sota la Capsa Gaudí, i ja hi serem de bon matí fins que es pongui el sol.  Com sempre a la parada hi podreu comprar roses, estelades, les noves samarretes del casal i si no en sou encara, fer-vos sòcies i socis, ja que com més serem més riurem. Si voleu donar-nos un cop de mà durant el dia, només cal que us hi apropeu, ja que sempre hi haurà algun/a responsable del casal que us atendrà.

1014455_539321842847396_2052781258610843830_nA banda de la Plaça Mercadal, a la placeta del Castell també hi trobareu les parades d’altres entitats del casal, com Avellana Roja i la CUP de Reus.

A més participarem en la xiulada contra l’incivisme convocada al Mercadal a 2/4 de 7 de la tarda. I si voleu una mica de cultura de viva veu, podeu assistir al RECITAL LITERARI ITINERANT que passarà les 7 de la tarda per la la Taverna Despertaferro  amb “Autors de la Terra” (Espriu, Oliver, Martí i Pol, Montllor, Fuster…). T’hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!