Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

5 de març de 2015
0 comentaris

Activitats de l’Hora Violeta pel 8 de març

 

L’Assemblea Feminista L’Hora Violeta organitza durant el mes de març tot un seguit d’actes amb motiu del 8 de març, dia de la dona treballadora.

Avui dijous 5 de març comencen les activitats amb una exposició i un debat sobre «violències de gènere», 19:00 hores al Bar Campus de Reus, que es podrà veure fins el 20 de març.

Divendres 6 xerrada-debat sobre «dona i salut», a les 20:00 hores a l’Ateneu Llibertari de Reus.

Dissabte 7, i fins el 14 de març, exposició fotogràfica «violència estàtica» a l’Ajuntament de Tarragona al pati Jaume I.

També dissabte, a les 12:00 hores Vermut musical amb el grup Hol&Hipchka Blues Duo, amb vermut a 1€, i ja entrada la nit, festa reivindicativa amb PD Repera llimonera, a les 00:00 hores al Casal Despertaferro de Reus.

Diumenge 8 Manifestació a Tarragona, a les 18:00 hores a l’Estàtua dels Despullats de Tarragona.

Divendres 13 es durà a terme una xerrada sobre «Maternitat: decisió o imposició», a les 19.30 hores a la Sala Santa Llúcia de la Selva del Camp.

Per últim, dissabte 14 de març, acte participatiu «Omplim Reus de lila» a les 18:00 hores, i espectacle de dansa contemporània «dones» a càrrec de la coreògrafa Verònica Blasco a les 19:00 hores, ambdós actes tindran lloc a la Plaça Mercadal de Reus.
holaviolet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!