4 de març de 2014
Sense categoria
2 comentaris

Nuet, nuet!! Presentació d’un nou disc….

Bon dia i bona hora, de mica en mica s’ha omplert la pica, i abans no vessi us la serveixo: un cedé amb 20 minuts de peces d’acordió pelat, fetes de casa.

Ara fa uns anys….8….gràcies a l’empenta i traça del Josep Vinyoles i a l’amistat d’en Joan Garriga, vaig poder parir un disc amb cançons que havia acumulat durant anys. Tonades creades per reflectir estats d’ànim, vivències o simplement jocs musicals. Així va néixer el que alguns anomenen “El disc blanc”. No va ser un part senzill. El sant baró del Vinyoles va fer tres viatges fins a casa (a Zugarramurdi..Navarra!) fins que la criatura em va fer el pes. Ara, també va ser indispensable la feina del Joan Garriga.
Jo, estudiava i gravava..i mai no ho veia clar..fins que vaig pensar: “quan un actor fa un monòleg té un director que s’ho mira des de fora”. I així va ser. El meu monòleg i el rumbier de La Garriga dirigint l’operació.
També va ser fonamental un clic mental. Què era el que no em plaia? El que hi havia gravat o la diferència entre el que hi havia i una perfecció imaginària i desconeguda? M’ho vaig explicar d’una altra manera: tens el cos que tens, mira’t al mirall i gaudeix-ne, i si cal esmenar-ne res, posa-t’hi, però amb satisfacció i empenta. I així va ser.
Vet-lo ací
He aprofitat aquestes ensenyances i bones amistat per tornar-hi. El passat desembre ens vem aplegar a cal Joan per enregistrar-hi un altre disc. En aquesta ocasió el tècnic va ser el fill del Josep, en Pau. Tot va anar més rodat. A la vida, és un plaer aprendre’n.
La música ja la jutjareu vosaltres, si és el cas. Divendres vinent, dia 7, en faré una presentació, a dos de nou, a la Casa de València de Barcelona (carrer Còrsega, 335, principal) i l’anydemà seré a la Capella de Loreto de Llardecans (Garrigues) a les vuit del vespre.
Més endavant, per si de car, seguiré escampant-ho mitjançant un recital d’acordió, a La Llibreria de Perpinyà (Rosselló) el 4 d’abril, al Musit de Gilet (Camp de Morvedre) el 12 d’abril, a la Jaç Cava de Vich (Ausona) el 26 d’abril i l’11 de maig al Cafè del Metropol de Tarragona (Tarragonès).
Passeu, passeu, que veureu l’eixida!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!