3 de novembre de 2012
Sense categoria
0 comentaris

Duran, Duran….

Quan era un adoslescent Duran Duran era un conjunt…d’estètica diguéssim que coent. Més endavant va esdevenir un polític  i un carrer de Sabadell. I ara fa uns anys vaig saber que era un científic boig de la meravellosa Barbarella. No em facis parlar….

Casualitats potser? No ho sé.
Però de sobte un fil profund m’ha fet connexió a la testa (perill!): i si el nostre mai prou ben valorat Duran (i Lleida) fos la reencarnació del Doctor Durand Durand del còmic-film?
Quan he llegit algunes de les seves extraordinàries sentències extretes de la seva darrera epístola ho he vist claríssim. És el Savi Foll que ha passat del bàndol del Bé al del Mal i que cal rescatar.
És addicte al poder i quan diu que no se sap imaginar “Catalunya sense Espanya” està dient en realitat que no es capaç de concebre la Realitat sense la seva inevitable dosi de Maldat. Sempre farà costat del Tot Poderós, la Vida és així….
I quan diu que està acostumat a veure-sentir els avions de Caça i Pesca sobrevolar la Llitera (l’hem de seguir considerant català? Ha nascut al Bisbat de Barbastre, no?) m’ha recordat l’impagable “Avioloncel” del Pau Riba. Me l’he imaginat posseït per les flaires d’una cassola de tros tot cantant garrotins, tal i com va confessar que feia amb els seus amigots, sota una figuera flipant amb les bèsties supersòniques del Poder Suprem.
Us ho dic de tot cor, ens cal una Super Heroïna que el rescati de les urpes del Regne de la Foscor i ens el retorni com l’indispensable Aborigen nascut fora de les Fronteres Oficials o de la Cultura Central (com en Napoleó, Franco, Estalin o Hitler) que durà la nostra Nació  (Una, Gran i Lliure) fins l’Infinit i més Enllà!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!