24 d'abril de 2012
Sense categoria
1 comentari

3r Aplec Modernista del Barcelonès

Després d’hores i hores de vol, la Fundació Badabadoc va aterrant i en santíssim complot amb d’altres institucions perpetrarà un altre Aplec, pel bé de la humanitat.

En aquesta ocasió serà al Barcelonès.
Divendres, encetarem la festa amb un concert, coorganitzat amb l’Euskal Etxea, d’un conjunt recomanable de totes, totes: The Sparteens. Refan amb caire swing-ie·ié clàssics bascos, i en fan una posada en escena colpidora. A partir de les vuit del vespre allà els tindreu i en acabat, servidors, els Selectors Badabadoc, combinarem plats i cultures per arrodonir el Guatec. Fins a mitja nit, a l’acollidora taverna de l’espai, hi sonaran èxits universals i locals en les llengües d’en Pompeu i d’en Txiki Begiristain. “Lalalàs” en basc i Rollings en catauà.
L’endemà, dissabte 28, la jornada està força farcida. S’iniciarà amb una escuterada muntada per la jovenívola colla “Bon vent i parca nova”, i envairà subtilment les Costes del Garraf, on s’hi farà vermut i àpat.
A la tarda, l’oferta tornarà al Pla de Barcelona i farà cap a l’entranyable Terra d’Escudella santsenc. Allà, ens hi trobarem alguns desmanegats per compartir la dèria d’escoltar velles modernors amb els preciosos pick-ups que ens enamoren. Quin so! Quina cosa!
I al mateix establiment, a partir de les set del vespre el savi Ferran Aisa ens explicarà, mitjançant la presentació il·lustrada del seu volum enciclopèdic “Barcelona Balla”, com hem ballat, on i com.
Sopar de germanor…i cap al Bàrbar Ann hi falta gent!
Els finíssims i cultes punxaires Marc i Greg, Bcn i Perpinyà, ens enriquiran l’ànima mercès a l’alliberament del cos que provoquen els ritmes i cantarelles seixanteres.
Hi sou ben convidats/des! Que no us ho hagin d’explicar!

pd: per cert, si el vostre desig fora d’anar, també, al Festival de Rock dels companys de Bank Robber, no patiu que combinen perfectament en horaris i intencions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!