5 d'abril de 2012
Sense categoria
20 comentaris

Amunt València!

Viam, viam, què ha fet el València avui? Comprendreu que un dels tres equips de futbol que em va transmetre mon pare (els altres dos van ser el Sabadell i el Barça) sigui una de les petites passions, de Setmana Santa, que em permeto des de l’exili.

De segur que a l’Ara, ara que s’escampen pel País amb tanta solidesa en parlaran a bastament…mmmm…així d’entrada no hi sé trobar res…goita! Una piulada on hi diu el resultat del partit! I també el dels altres clubs que participen a la competició. Vaja, ni rastre de la cronica esportiva…potser la cosa d’escampar-se no era tan certa com deien. Jo m’hi esperava aquell desplegament de nervis i banners i cosetes que es belluguen.
Vilaweb no fallarà, segur. Buf! Sort que es carrega més ràpid…viam…doncs, no! Encara hi ha la notícia del resultat  del Barça d’ahir, però del València, ni gota.
Calma, calma…el 9 , ja  ho veuràs…doncs, no gaire, la veritat. Segueix una de les linies habituals, Barça a dojo (i jo que me n’alegro!), el joc de mans incomprensible de considerar català un equip anomenat “Espanyol” i l’oblit absolut de la resta d’equips de futbol del País de primera divisó. I jo que em pensava que era un diari nacional!
Ahhh…és clar…hauria d’haver-ho pensat abans! El Nació Digital serà el camí. Es va carregant….òndima! Els resultats d’ahir! I el València, on és? Que no era Nacional aquest diari?
Nois, noies, no entenc res!
Algú, sisplau, podria fer com abans milor un diari esportiu d’abast nacional? Ho dic per recordar que a cada Gp de motocilisme gairebé sempre els pòdiums són catalans, que al tenis, al ciclisme i..i..i…i  el nostre País hi és molt ben representat. Com a les competicions de la Uefa!

Vinga, que tinguem sort.

  1. venies. Et done dos article meus que crec, expliquen la desafecció envers el València CF.

    1. “Barça envers València C.F?
     http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/39262

    2. Veure’ns amb d’altres ulls i neurones.

    PS: igual ja el coneixeixes. Ara, al Principat es comença a entendre. quèw collons ens va pasar ací baix, o a les Illes durant els 70′ i ’80, mentre “els millors” col·laboracionistes fitaven Madrid com a únic objectiu de reclamear les engrunes dels -seus- amos.

    Amunt (el) València ! …malgrat ell mateix. Una salutació cordial.

    PS: Fins i tot el Partal n’era, de ‘xoto’, com jo mateix, però cal reconèixer que donen un poc d’agonia el seus manifassers. Tanta com el “govern dels millors”.

  2. Compare, encara recordo quan la nostra selecció va guanyar el mundial de pilota….ara no fa gaires anys….
    i el rugbi? I el trot? I la fona? I l’hoquèi herba o patins? I les bitlles? I els castells? I el windsurf? I el trial?
    Vinga, que de més verdes en maduren i qui la cerca, la troba.
    Kung-fú!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!