25 de març de 2012
Sense categoria
1 comentari

Els primers Badabadocs-Verkami

Bon dia a tothom. Ara fa uns posts us vaig explicar l’origen del projecte Badabadoc. Si seguiu llegint us n’explicaré el final i la Festa de Comiat.

Doncs ja ho sabeu. Pel Rebrot del 2006 , per encàrrec vem muntar l’orquestrina. El 2009 vem publicar el “Per Jamaicanes”, on hi apareixien totes les versions que havíem fet fins aleshores. 
El proper més de maig farem una festa de comiat del viatge. Serà un Safari Modernista, entre Igualada i Les Borges Blanques, tot passant per Vallfogona de Riucorb. Apunteu-vos-ho, 25 i 26 de maig.
Hi presentarem el segon cedé “Som així”. En aquest disc hi podreu trobar les cançons que hem publicat en tres vinils de 7″ (“País Petit”, Gemma”, “Vitamina Sol”, “Cims i abismes”, “Sóc així” i “Ie-ié”) , un parell de músiques disperses, (“Arrels” i “Llunàtics”) i dues o tres peces més que estem enregistrant a hores d’ara.
A més dels membres del Conjunt, hi trobareu diverses col·laboracions: la Neus i la Vio d’Orxata, el Joan Sobrevals, el David Rossell i el Natxo, en pau descansi.
El disseny del cedé, com de costum i afortunadament, l’està fent la Carla Garcia.
Per poder-ne pagar la publicació amb tots els ets i uts i fer-lo arribar a com més persones interessades millor, estem fent un Verkami, que se’n diu.
Ja ho sabeu, podeu entrar a www.verkami.cat, tafanejar-hi i si us ve de gust, fer-ne la compra anticipada. De passada, també hi podreu adquirir d’altres productes de la casa que han tingut una distribució força limitada.
Bé, ja ho diuen que tot va bé si acaba. Amb la certesa moral que el mal ja està fet i amb l’esperança de tornar-hi amb ves a saber quina mutació inesperada,
moltes gràcies i a reveure.
Siau servits/des

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!