5 de març de 2012
Sense categoria
4 comentaris

Ò.k! Brigada Internacional-10 de març

Quant de temps, oi? Ara fa uns segles el rei en Jaume diuen que va fixar la mirada vers el Sud perquè el manteniment de la relació amb Occitània l’hagués fet ésser expulsat del Club Catòlic. D’aquí en va sorgir el nostre País, els Països Catalans, i en quedà la secular relació amb el nostre poble bessó del nord, Occitània.

Dissabte vinent, 10 de març, al Llum de Gas, sala barcelonina i dins la programació del Barçasants, hi farem un recital festiu. La base serà el conjunt Badabad’Òc i per sobre hi voleiaran diversos cantants i artistes. El senyor Joan Garriga amb les seves rumbes i romanços, en Gigi de Niça amb les seves meravelloses cançons niçardes, l’Stefano de Las Valadas, aquelles valls de parla d’Òc, amb la seva energia alpina, servidor amb aquell “farem el que sabrem fer” i un selecte grup de col·laboracions: la Guida Sellarès per fer-vos ballar danses, el Ferriol per glosar i l’Artur Blasco per fer-nos gaudir del saber pirinenc.
Us hi convido. Ja fa dies que hi estem treballant. Fins i tot al youtube hi trobareu un “tràiler” (Ó.k! Brigada Internacional) on hi podreu tastar el menú.

Si us interessa ampliar mercat, mentalitat, fer amistats i sentir-vos naturals, pot ser un bon vespre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!