PEDRES, MARS, OCEANS

la casa virtual d'un free-lance sense clients, d'un escriptor sense sou i d'un ciutadà sense estat.

18 de desembre de 2017
0 comentaris

ÉS HORA D’ENTRAR EN CAMPANYA

Dijous que ve se celebraran les eleccions il·legals al Parlament de Catalunya orquestrades mitjançant un cop d’estat flagrant pel Partit Popular, que només té un 6% dels vots al país, amb la complicitat dels socialistes de Catalunya i de Ciudadanos.

Ha arribat l’hora que tots aquells que no han entrat en campanya ho facin per aconseguir que el proper dijous l’independentisme tengui una majoria absoluta incontestable a les urnes. Els motius són de sobres coneguts, però ha arribat l’hora que els pares diguem als nostres fills que volem un país on els reis mags puguin emprar el color groc si els dóna la gana. Ha arribat l’hora de dir que a nosaltres no cal que ens desinfecti ningú perquè som gent pacífica amb les idees pures i no tenim ni el cervell podrit ni les mans tacades amb el terrorisme d’Estat del GAL.

Ha arribat l’hora d’explicar que la prova que la nostra és una societat inclusiva i que el català és la millor eina per a l’ascensió social la tenim en la persona d’Inés Arrimadas, però a la vegada hem d’explicar que mai ningú no ha tingut cap problema per ser monolingüe en castellà a casa nostra. Els que sí que no hem pogut ser monolingües en català som els bilingües.

Ha arribat l’hora d’explicar que mentre els assassins del meu amic i poeta campen lliures pel carrer, homes innocents que no han fet res mal fet fa ja dos mesos que són a la presó. Ha arribat l’hora d’explicar que a les escoles no s’adoctrina a ningú, però que comença a ser hora que expliquem als nostres nens i adolescents que vivim en un Estat que ens tracta com una colònia i que vulnera els drets humans més essencials i que reprimeix amb presó qualsevol dissidència. Val més que sàpiguen la veritat i la veritat és que la policia de l’Estat va atonyinar els seus avis i els seus pares perquè volien votar.

Ha arribat l’hora de marxar d’un Estat que consent els neonazis al carrer, que els allibera un cop i un altre o que els manté en el partit Popular, cal marxar d’un Estat que no condemna el franquisme, ans al contrari, permet una fundació com la Francisco Franco. Cal marxar d’un país on el neofranquisme governa i vol imposar la seva ideologia.

Ha arribat l’hora d’entrar en campanya i d’explicar a tothom que ens envolta que votar el PP i Ciutadans és votar el nostre genocidi com a poble. Ha arribat l’hora d’explicar que volem marxar i sacrificar el nostre present, si cal, per construir un futur molt millor per als nostres fills. I que ho volem fer des de la màxima cordialitat amb la resta d’Espanya si ells volen.

I ha arribat l’hora d’explicar que volem una república perquè qualsevol ciutadà de Nou Barris, de la Font de la Pólvora, de Sant Cosme, de la Mina, pugui ser president del nostre país en igualtat de condicions i sense haver de tenir sang reial per les seves venes. Ha arribat l’hora d’entrar en campanya perquè el dia 21 ens hi juguem el present i sobretot el futur i no el volem en cap cas, de cap altre color que no sigui groc.

Tenim tres objectius molt clars que depenen de tots nosaltres. El primer i el més importaant: aconseguir 68 diputats independentistes. El segon és eixamplar com més millor l’avantatge en escons i en vots el proper dia 21 i el tercer és treballar des de sempre per tots els objectius explicats abans. Això ho aconseguirem la gent normal, la que ahir va donar més de set milions d’euros a la seva televisió pública per investigar malalties infeccioses, la que ha omplert Brussel·les de manifestants i les ciutats europees de llaços grocs, la que ha renunciat a la violència malgrat que li sobressin els motius per no fer-ho. Ha arribat l’hora d’entrar en campanya per poder mirar els nostres fills amb la màxima de les dignitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!