PEDRES, MARS, OCEANS

la casa virtual d'un free-lance sense clients, d'un escriptor sense sou i d'un ciutadà sense estat.

17 de juliol de 2016
3 comentaris

Els abdominals de Cristiano Ronaldo i els escriptors a TV3

Llegeixo amb estupefacció que la CNN ha descobert que TV3 fa trampes i amaga els abdominals de Cristiano Ronaldo. No sabia que ara el periodisme d’investigació nordamericà arribàs a aquestes profunditats, però espero a veure si “la meva” fa algun pronunciament al respecte. Potser és un error humà, deu ser un redactor d’esports d’aquests tan culés que han fet l’imbècil afegint-se a la campanya de suport a Messi. Què voleu que us digui. Servidor és del Barça però no vull veure la publicitat de Qatar a la samarreta i a ser possible m’agradaria que els jugadors del meu equip fossin com la dona del Cèsar: que a més d’honrada ho semblés.

No sé si això de la musculatura abdominal del líder del Madrid donarà per a molt més aquest estiu, però tinc una suggerència interessant: senyors de la televisió pública, usin el photoshop per a coses positives. Hi ha un munt d’escriptors en llengua catalana -si, aquells que vostès no treuen gairebé mai a “la meva”, tot i que la pago amb els meus impostos- desitjosos d’aparèixer més guapos a la pantalla. De fet, diria que desitjosos d’aparèixer, simplement i per variar.

I no, no volem un programet al 33 a les tantes de la matinada (amb tot el respecte pels amics que fan aquests programes que simplement haurien de traslladar a la graella del primer canal): volem sortir amb regularitat al Telenotícies i en prime-time a TV3 (ja saben, en aquella hora just després del Telenotícies vespre). Diguéssim que podria ser un cop a la setmana, no? Amb un cop a la setmana potser el noi o la noia aquesta que fan servir la tecnologia digital per engreixar cossos potser ens podria treure a tots plegats més bonics i guanyar-se el sou sense haver de ser la riota de la CNN.

Però és clar, em sembla que incomplim un paràmetre: per sortir a “la meva” tots plegats en prime time no basta el photoshop. Malauradament no ens poden aprimar el cervell i ja se sap que si fas pensar a la gent com a molt vas al 33 i de matinada. No fos cosa.

SEBASTIÀ BENNASAR

  1. Total la crítica esta molt bé. Es més la subscric en un 90%. Però també queixat a tve, a efectes pràctics ets español y la televisió pública d españa es tve. Allà trobaràs molta cultura!!! I ja saps on està el món editorial, i ja saps on està planeta i ja saps que espanya es llegeix molt, i ja saps que som la nació més antiga de la península d’ europa(continent!!??).
    La il.lustració mai va arribar,… Jajaja visca el magreb del nord o hispania!!!

  2. Estic d’acord, és trist si és cert. Hi ha d’haver un codi de conducta i els responsables d’aquesta mala praxi han de ser expedientats. Un cop expedientats tots els implicats, TV3 hauria de disculpar-se públicament. Un cop fet això i just després, en horari de màxima audiència, es fa un anàlisi de totes les suposades males praxis de la CNN. Em refereixo a les entrevistes a suposats actors de crisis els quals s’han fet passar per víctimes i testimonis de suposades matances als EUA com Sandy Hook, Boston o Orlando i a d’altres atemptats arreu d’Europa com a Paris i Brussel•les. A partir d’aquí, invito a analitzar tota la informació que hi ha a les xarxes sobre aquests ja coneguts actors, mercenaris de la tragèdia sense escrúpols i aquestes màquines de desinformació que manipulen l’opinió publica cada dia i es fan passar per respectables mitjans de comunicació de masses. Un cop dit això animo a tothom a analitzar tota la informació gràfica i escrita difosa per les agències d’informació i canals de televisió sobre les darreres tragèdies i atemptats perquè us trobareu amb sorpreses desagradables. No em cregueu, no és qüestió de fè, només analitzeu cada fotografia, cada imatge i cada video diverses vegades abans de claudicar amb la notícia oficial.

  3. TV3 s’hauria de disculpar públicament.
    Un cop fet, hauria de preguntar a CNN per què entrevista actors de crisis enlloc de testimonis o víctimes en les suposades tragèdies als EUA i Europa. Que són actors està demostrat, només cal passejar-se per les xarxes. Per altra banda, caldria preguntar a CNN si encobreix els perpetrades de les suposades matances als EUA i si està conxorxada amb el govern americà per fer creure a l’opinió publica americana que han d’entregar-los les armes(dret constitucional)perquè no les necessiten ja que el govern d’ Amèrica ens protegeix a tots, ha siguem a Amèrica , a Guantanamo, a Palestina, Iraq, Espanya, França, Regne Unit, Russia, Síria, Afganistan, Japó, Yemen…etc etc.. Entreguen les armes, americans, a la policia, sobretot a la policia Americana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!