PEDRES, MARS, OCEANS

la casa virtual d'un free-lance sense clients, d'un escriptor sense sou i d'un ciutadà sense estat.

20 de maig de 2015
0 comentaris

EL PP, ELS LLIBRES, LA SAMARRETA

Ahir al matí, amb un inici tímid de brusca, passava jo per la plaça Francesc Macià, on hi havia alguns membres del Partit Popular en campanya: dues taules, un petit tendal, la bandera espanyola, la catalana, un senyor repartint fulletons, sobretot a les senyores i als senyors amb camisa i corbata.

M’hi vaig acostar ostensiblement. Volia veure si em donaria un fulletó. Més que res per llegir-lo i veure què hi deia, per curiositat morbosa, deformació periodística o vés a saber què. I no, no me’l va donar. Servidor anava amb dos llibres a les mans, en català, publicats per Base. Un d’ells és la biografia de l’Ainaud de Lasarte escrita per l’ amic Josep Lluis Martín Berbois. I amb una samarreta negra, sense cap distintiu, llisa.

En veure que no em donava la propaganda electoral -potser van justos i la tenen comptada i no poden anar fent segons quins dispendis inútils- li vaig preguntar al senyor: no me la dona perquè duc dos llibres a la mà i vostès no llegeixen o perquè vaig en samarreta i vostès no en porten? Val a dir que em va mirar molt sorprès, però no em va respondre.  Això sí, juraria que es va posar bastant vermell…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!