PEDRES, MARS, OCEANS

la casa virtual d'un free-lance sense clients, d'un escriptor sense sou i d'un ciutadà sense estat.

15 de desembre de 2014
0 comentaris

DIETARI DE LES EIXIDES, 2 (setmana del 8 de desembre al 14 de desembre)

1-LLIBRERIA AL·LOTS (9 de desembre). PRESENTACIÓ DE ELS ESTRANYS.

Són les set de l’horabaixa. Fa fred. He hagut de venir corrents després d’entrevistar Josep Huguet a la fundació Irla (havíem de parlar sobre el premi d’assaig que convoquen). Hem començat tard l’entrevista i això ha estat bo perquè sempre és agradable trobar un moment per parlar amb Arnau Albert. En Carles arriba com jo. Tots dos sabem que és molt probable que haguem de suspendre la presentació i així és. Potser no hi ha prou mercat per a totes les coses que es fan a Barcelona en aquests moments, potser és que el tema de la independència ja cansa, encara que el nostre llibre va molt més enllà i és també una reflexió sobre el país i el periodisme. Suspenem. Per vint minuts no em trobo amb en Toni Trobat, un dels tipus més extraordinaris que conec. Un savi humil i un bon amic. Llàstima. Mos veiem més quan jo era a Lisboa que ara que vivim els dos a la mateixa ciutat. Suposo que és inevitable. Aprofito i marxo a veure en Damià Bardera que presenta una nova entrega dels seus contes a La Imposible, un luxe de llibreria en aquesta ciutat. Hi ha força gent però decideixo marxar a veure l’Emma encara desperta.

BIBLIOTECA PAVELLÓ DE LA REPÚBLICA (11 de desembre). PRESENTACIÓ DE LES LLUMS S’APAGUEN A TOT EUROPA, DE JOSEP PICH.

Quan ets autor i no ve ningú a la presentació ho tens tot molt assumit. Però quan a sobre has fet d’editor del llibre les coses no són tan senzilles. Pateixes per l’autor per molt que ell et digui que no ho facis. Però les sis de l’horabaixa i la biblioteca del Pavelló de la República, a prop de la parada de metro de Montbau, no són precisament els territoris més fàcils per poder fer una presentació. Ve en Jesús Marchan, a qui conec de vista de la Pompeu i en Josep Pich ens fa la presentació del volum igualment. Funciona, li agrada explicar-ho i ho fa molt bé.

Foto: Ahir vam fer la presentació al Pavelló de la República i avui ens toca anar a Santa Coloma

BIBLIOTECA SINGUERLÍN, SANTA COLOMA DE GRAMANET (12 de desembre)

Crec que una de les feines que han de fer petites editorials com la nostra és trepitjar el territori. De vegades surt bé, la majoria de vegades surt malament però s’intenta. La Biblioteca Singuerlin, a Santa Coloma, ens acull. Les instal·lacions són un luxe, però no podem fer la presentació perquè no ha vingut ningú. És divendres, a les set de l’horabaixa. En Josep Pich i un servidor hem admirat les obres d’enginyeria de la línia 9 del metro i hem gaudit molt de la biblioteca. Aconseguirem algú a la propera presentació? No ho sabem, però no defallim. Hi ha qui encara espera veure la Sagrada Familia acabada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!