TV3 al País Valencià

TV3 no es pot veure al sud del País Valencià des de fa un any, i molt aviat no es podrà veure en una part fonamental del sud dels Països Catalans. Ara ja m’és ben igual qui n’ha estat el responsable, i qui n’ha tingut cura darrerament des del Principat. Ho dic de debò, perquè mentre ens barallem i discutim si aquest en tenia més o menys cura, retrocedim en un camp fonamental que havíem guanyat en temps més complicats que els actuals.

El que cal, doncs, és preparar una estratègia que ens faci guanyar de dret el que ens volen manllevar de fet. No ens podem quedar perplexos davant dels esdeveniments i caldrà treballar immediatament per tal d’assegurar la presència de TV3 al conjunt de la nació.

Caldrà també assegurar-nos que els continguts de la cadena obeeixin a aquesta estratègia, fent-ho amb gust i amb el sentit de nació que segur que alguns dels responsables de l’emissora, començant per la Mònica Terribas, comaprteixen amb molts de nosaltres.

L’any que és a punt de començar, doncs, ha de ser un any per pensar i per actuar amb sentit nacional, sense ganes de guanyar res als nostres, sinó als nostres enemics. Amb generositat entre nosaltres i amb sentit estratègic i ganes d’actuar en conseqüència, ens en sortirem.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*