NOSAL3 en som + de tres

Agenda ludicombativa comentada.

FESTA ESTELLÉS 2017 – L’ALCÚDIA –


El divendres 15 de setembre a les 21:30, ens reunirem a la Plaça Tirant Lo Blanc per celebrar, un any més, la Festa Estellés. Enguany tindrem, a més dels recitadors (per cert, si voleu participar, només heu de contactar amb el correu: blocjaume@gmail.com i deixar les vostres dades i la poesia que voleu llegir -sí, enguany només una-), a La Colla de Tabal i Dolçaina la Rosca, a Jonatan Penalba, jove promesa del cant d’estil alcudià, i al Bolero Grup de Danses per amenitzar-nos la vetlada en acabar de sopar.

Els tiquets es posaran a la venda a l’Esplai llibres, Avinguda Antoni Almela, 42 des del dissabte 1 de setembre fins el divendres 14 del mateix mes.

A continuació vos deixem part de la carta que remet cada any Josep Lozano per tal de convocar a tots els pobles a celebrar l’homenatge al nostre poeta més il·lustre:

“Una vegada més us animem a organitzar i celebrar enguany la Festa Estellés, dedicada al nostre gran poeta, i que sol tindre lloc a partir del 4 de setembre, data de la naixença d’aquell home de Burjassot que feia magnífics versos.

La celebració, amb l’esforç de tots els qui hi participen, va consolidant-se i prenent el caràcter que desitjàvem des del seu inici: convertir-la en una tradició cultural i festiva, com també en un referent de tot l’àmbit de la nostra llengua: el País Valencià, Catalunya, les Illes Balears, la Franja de Ponent i l’Alguer.”

Dir-vos que si voleu vindre, no ho deixeu per al final i que aneu reservant-vos per a una nit més que màgica.

Vos esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.