NOSAL3 en som + de tres

Agenda ludicombativa comentada.

Homenatge a Josep Lluís Bausset. 11 de setembre 2010. 100 anys.

Dissabte vam poder acompanyar a Josep Lluís Bausset en el sentit homenatge que li va retre l’Ajuntament i tot el poble de l’Alcúdia. Com que ens han demanat veure fotos de l’esdeveniment fora d’altres xarxes socials, on ja estan publicades i on molta gent no té accés (per manca de temps), us deixem l’enllaç de l’àlbum de Picasa Google que hem creat expressament i que està obert a tot el públic. (Ens pensàvem que en podríem enllaçar alguna directament i que es veiés per ací, però no hi ha hagut manera…) Finalment hem trobat la manera de posar un passi de diapositives més avall…

La crònica ja l’ha feta l’amic Àngel Canet i us l’enllace. Feina ja feta (i ben feta) no cal repetir-la, però sí donar-li difusió.

 

Ei! hem aconseguit posar les fotos en una presentació de diapositives… !!!

  1. no havia pogut caure’m per ací encara. En primer lloc, haig de dir-te que moltes gràcies per la referència que em fas, però considere que exageres. Vaig fer allò que. només alçar-me diumenge, m’eixia del cor a favor d’ aquest gran home (i mai li direm prou el que ha fet. fa i encara farà pel nostre poble, cultura i llengua. Sense anar més lluny… l’article d’avui a Levante és per emmarcar. I com no em cansaré de dir: té 100 anys!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.