BALANCES OKTOBERFEST

Barrobés & Borges

Per què el món necessita WikiLeaks

La detenció de Julian Assange i el posterior assetjament que pateix WikiLeaks és l’escàndol més gran que fa trontollar totes les lletres de la paraula ‘democràcia’.

El cas ‘WikiLeaks’ demostra que no existeix ni la democràcia ni la llibertat d’expresió ni la llibertat econòmica ni la llibertat en general.

Diuen els analistes internacionals que WikiLeaks posa en risc la seguretat mundial. Mentida: qui posa en risc la seguretat mundial són els dirigents que emeten i disposen les opinions i fets que revelen els documents que WikiLeaks treu a la llum pública.

Menys mal que ens queden els ‘miralls’ de wikileaks.

El món és avui una mica més fosc i tot em remet a la cèlebre novel·la de George Orwell.

Benvinguts a 1984!

Emesa la meva opinió, només em resta donar la paraula a l’autèntic protagonista de tota aquesta pel·lícula de terror amb el vídeo següent…

sergi borges


  1. Els hauria de caure la cara de vergonya a tots els governants que ara corren a mirar de fer callar Wikileaks perquè els està deixant amb el cul a l’aire i ensenyant al món sencer la quantitat de mentides petites, grans i monumentals que ens arriben a dir.

    Cal fer una crida a la llibertat d’en Julian Assange!!!

  2. Els estats mundials, començant pels més valents i els més cabrons tenen unes ganes boges d’intervenir INTERNET !!!

    No poden sofrir la llibertat que diuen defensar.

    La llibertat té un gran valor i un preu molt alt, a molts els ha costat la vida.

    Veient els documents que filtra WikiLeaks em pregunto si tot plegat pot ser una manera de facilitar la feina bruta a aquests estats.

    Tot el que li està passant a aquest senyor ja esdevé un precedent. Que si l’Scotland Yard, que si es lliura, que si …

    De moment els estats no poden ficar-s’hi de ple, haviam quin serà el primer de perdre la vergonya?

    Salvador Molins, BIC, Catalunya Acció.

  3. Els mitjans de comunicació estan demostrant que són els peons comprats del poder perquè tan sols estan enfatitzant les xafarderies i fent la vista grossa de molts altres documents. Ara molta gent pensa que realment lo de Wikileaks és un exercici de “safareig” diplomàtic… Si fos així, no estarien demanant el seu cap (literalment) alguns personatges nord-americans, com el republicà Mike Huckabee o Bob Beckel, tertulià de la Fox que han demanat PUBLICAMENT que l’assassinin!!! Aquests tios, al meu parer, hauria d’anar a la presó!!! No Assange, que tan sols està fent el que qualsevol periodista hauria de fer en mans de documents d’aquest estil. El problema és que els periodistes que treballen pels mitjans estan castrats. I a molts ja els està bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.