Alfons Escoda

Des de Cerdanyola, per Catalunya

24 de gener de 2014
Sense categoria
0 comentaris

A Cerdanyola, també volem viure en un país normal.

Fa pocs dies el President Mas definia els anhels del poble de Catalunya amb la frase “Volem viure en un país normal, i volem viure tranquils”. Aquest anhel,senzill i alhora immens,  avui el tenim molt a prop nostre. La oportunitat de poder construïr un país més just, més democràtic, més pròsper està a les mans del poble de Catalunya, i el camí que hem iniciat arribarà a bon port. Hi arribarem, per que la nostra via ,democràtica i pacífica, és i serà inapelable.

Oposar-se al clam majoritari d´un poble no té cap sentit, i el sentit democràtic acabarà triomfant.

A Cerdanyola, fa força anys que els vots dels qui defensem el dret democràtic a decidir també som àmplia majoria i això ha de ser un motiu més de poder tenir esperances de canvis importants a la nostra ciutat.

Igual que Catalunya aspira a construir un país millor, també Cerdanyola ha d´aspirar a millorar com a ciutat (i són moltes les coses que cal canviar!). Potser ha arribat el moment de trobar espais d´entesa i d´unitat, de saber construïr noves majories, de marcar-nos nous objectius com a ciutat i de (re)tornar a la il.lussió per fer la Cerdanyola que volem. Amb pluralitat, i sense tenir por de la democràcia.

Article publicat al “Cerdanyola al Dia”   gener 2014 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!