Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Publicat el 1 d'abril de 2017

Com l’ungla del dit polze

Què pot fer d’això? 15 anys? 17? Sé que era en el pis de València on aquella dona ens mostrava les fotografies que tenia del poble, de quan era jove i altres de la família. I el diploma de l’Exposició Universal de Chicago al vi fet al poble que hi havien dut, i més coses.
Hi havíem anat carregats de portàtil i escàner (d’aquells anys) per anar digitalitzant les fotos que ens semblaren d’interés. Aquestes dues eren com l’ungla del dit polze. Si voleu, posem que una miqueta més grans, però no molt. No s’hi distingia pràcticament res, per això en tindre-la escanejada la vaig ampliar per si hi veia alguna cosa interessant.
Les carrosses, el cantó de la casa Sacarés, la casa Roja, un senyor vestit a ratlles amb una cosa a la mà… Ep! És això! N’hi havia més amb uns vestits similars. No podia ser una altra cosa: eren els del Ball dels Locos! Ja en teníem constància gràfica.
No hem trobat més fotografies on apareguen. És possible que no n’hi haja. Però aquella troballa va ser tot un descobriment. Mal d’oblidar-ne el moment.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent