Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

El mal del ric…

Segons he sentit i llegit de les declaracions de la fiscal en cap de Barcelona, Ana María Magaldi, algun manifestant li va dedicar paraules poc agradables, i diu que algú li va adreçar una mirada “que no oblidaré mai”. “Mai no havia vist una mirada amb tant odi”.
Sembla, segons volen donar a entendre des de certs mitjans amb lletres grosses i peces televisives quasi apocalíptiques, que el clima s’està fent irrespirable i la convivència precària.
Des de la distància, i a partir de les imatges que s’han pogut veure, em sembla que el que aquesta dona ha passat -sense justificació- és una broma al post del que s’ha hagut d’aguantar -i encara no s’ha acabat- en actes com els del Nou d’Octubre a València, amb amenaces concretes, insults sense eufemismes i agressions físiques, enmig d’un ambient de permissivitat oficial encoratjadora.
Però ja se sap que ‘el mal del ric té molt bon crit’. Ací, malgrat tot allò encara havíem de sentir-nos dir que provocàvem, mentre ara, allà, aquella dona la volen convertir en una màrtir.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent