Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Masclisme mal dissimulat

Mentre ens esquincem els vestits (amb motiu) pels desficacis que diu (i fa) el trompellot de Trump, com ara el seu comportament i política anunciada de promoció de la dona com a objecte, per ací (prop) les coses van en el mateix camí, però a la callanteta.
Adés, en les notícies de la TVE han explicat que tenen una càmera que pega un esclafit dedicada a captar els detalls ‘dels vestits, dels complements i dels maquillatges de les actrius’ dels Premios Goya. Ho han dit. No m’ho invente.
http://www.rtve.es/…/…/telediario-21-horas-04-02-17/3900463/
En el minut 10.25.
Després faran campanyes de to feminista amb grans declaracions. Però els fets, pagats amb dines públics, delaten.



  1. A casa no tenim TV, però no fa gaire vaig anar a dinar a La Galera i mentre tafanejava el Twitter escoltava un programa d’estos ‘del corazón’ d’este canal que esmentes: Tot un rosari de notícies sobre aristòcrates, ‘famosos’ de la faràndula (que no eren notícia precisament per les seues creacions, per cert), etc. Cosa de vore i emocionar-se. Sospito (i posaria la mà al foc, però no literalment) que este és lo nivell general (exceptuant los canals del nostre àmbit nacional, per què no dir-ho i per sort). Amb unes voluntats també generals. Bé, què he de dir ara que no se sàpigue.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent