Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Sensacionalisme

Els fets van passar a Ontinyent per Sant Josep de l’any passat. Un taxista que venia des de València va ser brutalment agredit pel client en arribar a la ciutat. El conductor va perdre un ull i un 90% de visió en l’altre. L’agressor va ser detingut aquella mateixa nit a la Pobla del Duc i ara, acabada la instrucció del cas, vindrà el judici.

La qüestió la comente ara no per la violència de l’agressió, i la gravetat de les conseqüències, sinó per una ‘notícia’ apareguda en un ‘mitjà’ digital sobre aquesta brutalitat. Aquesta mena de periòdic digital agafa el text d’un diari i el copia dient que l’han escrit ells. Això sí, per al titular tiren mà de la inventiva i en fan un de ben cridaner sense por de caure en el racisme: ‘Un gitano le arranca los ojos…’. No és ja que siga innecessari fer esment de l’origen de l’acusat, és que ni tan sols apareix en cap moment cap informació que l’indique.

Ho han fet sense por, però sembla que el pamflet en qüestió ho fa també sense vergonya. Una altra notícia diu ‘Negros violan a una chica…’. I així va la xarxa, plena de productes presentats com a diaris que no són sinó pamflets sensacionalistes sense rigor.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent