Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Irrepetiblement freqüent

-Te’n vas?

No la coneixia de res. Això i el to amb què va fer la pregunta em dugué a endevinar que la cosa no s’acabaria amb la meua resposta. Efectivament, després em va preguntar pel meu nom, que no coincidí amb el que ella esperava: sembla que, fa anys, havia conegut algú a qui jo li recordava.

No sé com ho hauria de fer, però potser podria organitzar una trobada de gent que ens assemblem. Que no en devem ser pocs: encara no fa un mes em van parlar d’un metge a qui li semble, i al cap de pocs dies em van confondre amb un anitc veí d’una senyora… A banda d’aquell cambrer de fa un parell d’anys encabotat a assegurar que m’havia vist en una penya scalextrista d’Ontinyent, o aquell altre que em va saludar efusivament fins que es va adonar que parlava amb un estrany.

O potser millor que no. Millor deixem-ho com està. Només espere que no arribe el moment que em confonguen amb algú que s’haja fet de mal voler i tinguem un pleit sense trellat.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent