Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Fa goig

casa santonjaEn poc de temps he fet tres visites a la Casa Santonja. En el que portem de mes, hi he estat en l’actuació d’Eugeni Alemany, en el concert d’Andreu Valor de presentació de l’espectacle ‘Bandautòrium’ amb la banda de música, i dissabte passat en el sopar de la Festa de la Magdalena. Podem dir que és un (mig) mes ben complit en el també conegut (no tant) com a Palau dels Marau.

Fins i tot en la primera de les tres ocasions la visita va ser relativament extensa, ja que ens acompanyaven el Màrius Serra i la Mercè (demane disculpes per no saber-ne el cognom) i li vam fer una mena de tournée per l’edifici. A tos dos els va encantar, la casa i l’actuació de l’Eugeni que ens va fer riure a la gana.

Jo encara no havia vist la restauració que s’havia fet darrerament d’un dels laterals del pati, amb la frontera de la casa també neta i blanca. Fa goig. O en fa molt més. Ho vaig pensar mentre esperàvem que començara l’actuació, amb vona cosa de públic expectant; i ho vaig tornar a fer mentre cantava l’Andreu Valor acompanyat dels músics de la banda. I dissabte, mentre sopava un entrepà miraculosament aconseguit a última hora, ho vaig pensar de bell nou mentre recordava com l’havíem trobada i quin canyaret vam haver d’armar perquè, qui en tenia la responsabilitat, hi veiera un espai de futur.

Encara queda per fer, però és d’eixes coses que et fa sentir-te bé perquè l’esforç va acabar amb una bona recompensa. Fa goig veure allò ple de vida, i amb la modèstia necessària, reconec que n’estic desvanit per la part que em toca.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent