Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Fer pala

També havia pensat de posar-li a aquesta noteta el títol de ‘Pensat i fet’, perquè pràcticament la cosa va anar així: pensat i fet. Vull dir que ahir de matí vaig eixir de casa amb la idea de fer-me un tallat, i mentre me’l prenia vaig pensar que un diumenge de Pasqua es mereix una expedició, ni que siga mínima. Mentalment, vaig repassar llocs visitables i algun viarany neuronal em va dur la idea: quant fa que no passes per Fontanars? Sí, aquell dels Alforins, on fa una eternitat freqüentàveu un bar reconvertit després en restaurant reconegut amb una Estrella Michelin que va acabar tornant perquè no li calia…

La idea era bona. La llàstima era el dia. No per res, sinó precisament per ser Pasqua. I és que el local estava atabicat de personal.
– Hauries d’haver avisat, em va dir Julio, l’amo del restaurant i ara també l’alcalde del poble.
Ens vam saludar d’arrapa i fuig, que ell tenia molta faena. Em va oferir, si em podia esperar, una taula, però vaig entendre que allò es podia fer més llarg del que ell creia. A més, ja que estava per allà, m’hauria agradat de xarrar amb ell una miqueta.

En fi, a l’altre viatge ho arreglarem millor per a evitar fer pala.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent