2 de novembre de 2012
3 comentaris

Com els agrada, la polèmica de l’anunci…

-Sabent que les actuals segona i tercera força del Parlament no van secundar la manifestació de la Diada, és immoral que el Govern promocioni la participació electoral amb un espot que culmina amb imatges d’aquesta. Així, malgrat que aquesta no és la causa per la qual la Junta electoral l’ha fet retirar, em sembla molt bé que això hagi acabat passant. Però què es pensaven, aquesta gent?

-Ara bé, el partidisme de l’espot és tan evident, que costa de creure que CiU no sabés que això acabaria passant; si més no, sabien que seria polèmic. I sabien que això els va bé perquè poden presentar-se com a víctimes innocents de la normativa i exhortar el seu electorat fidel. Com també els va perfectament bé a tots els que tant s’exclamen i demanen dimissions (amb tota la raó, vist des d’un prisma moral). Els candidats de PSC, ICV i PP s’estripen vestidures i es fan els ofesos, això sí, tenint clara una cosa: la polèmica també els beneficia, podent-se presentar com a guardians de l’ètica democràtica.

-I mentrestant Esquerra calla i mira cap a una altra banda. Per què?, em pregunto…doncs perquè s’està disputant, amb els autors de la malifeta, aquell electorat que veient l’anunci, amb les estelades al vent, era susceptible de posar-se-li la pell de gallina. Si ERC es queixa massa, aquest sector es pot ofendre; si no ho fa, pot ser acusada de ser còmplice de l’espot, quan serà l’únic partit que no traurà cap rèdit, ni de la polèmica ni de l’anunci. Mala peça al teler!

-Poc s’hi pot fer, doncs, des d’Esquerra, més enllà d’esperar que el tema s’oblidi. Cal ofendre’s per tot plegat? Potser sí, però també més val entendre que episodis d’aquest tipus formen part del joc i el circ polític. Ara bé, sí que convé veure i tenir clar qui són aquells que més es pensen que podran entabanar el personal…i al final, reflexionar cadascú què és el que més convé al país. Al meu parer, que CiU no obtingui la majoria absoluta, i que ERC sigui una segona força amb prou capacitat per presentar una alternativa de govern.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Si el video havera mostrat l’himne espanyol

    amb un esportista català guanyant una medalla d’or olimpíca,

    la Junta Electoral Central no havera dit ni mu.

    En canvi una imatge de la darrera diada no tenia que haver sortit

    això és irrellevant.

    De ara endavant que organitze les campanyes

    a la Generalitat la Junta Electoral Central espanyola. 

     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.