Albert Fibla

De tornada d'enlloc

28 de juny de 2010
4 comentaris

Ja és aquí ‘En directe al Barnasants’

Ja tinc a les mans el meu nou disc. Després de molt d’esforç, de molta persistència i d’un any i mig de feina, el meu quart cd ja és una realitat. Per si no ho sabeu, es tracta d’un recull, en directe, dels tres discos que he publicat des del 2004. El vaig gravar el 12 de març, al Teatre Zorrilla de Badalona, en una actuació que formava part del Festival Barnasants. Em van acompanyar cinc músics de luxe: Joan Aymerich (al piano i la direcció musical), Josep Traver (a la guitarra), Xavier Maureta (bateria), Joan Motera (baix) i Martí Serra (saxo).

Us ho explico en quatre ratlles: ‘En directe al Barnasants’ és un punt i apart i, alhora, un punt de partida; un resum dels meus tres primers treballs discogràfics; un gir musical cap a textures més pròpies del jazz que del pop; un segon intent de fer visible un repertori que, en la meva modesta opinió, no ha estat prou reconegut. Apa, ja està.

Més coses: onze cançons antigues i una de nova en el cd -onze i dues a iTunes-, una pista de vídeo on podeu veure i escoltar cinc cançons i el vídeoclip; unes fotos magnífiques de’n Xavi Vila i el disseny elegant i senzill de la Tinons March.

Més: de moment podeu comprar el disc al bar Mediterráneo de Barcelona (Balmes, 129) i al xiringuito Totta Nua d’Arenys de mar (platja de la musclera). Aviat el podreu trobar al bar Can Pep de Castellfollit de Riubregós.

Per últim: la presentació del disc tindrà lloc el proper 15 de juliol a la sala Jamboree de Barcelona (Plaça Reial, 17), a les 21 hores i a les 23 hores. Però d’això ja en donaré més detalls.

  1. Dissabte vam viatjar amb el teu disc de fons, i a més vam rescatar-ne un d’antic que teníem, i saps? algunes cançons ja les cantem, i les comentem – del concert del divendres pel MUSICA’T, que els reis van regalar abonaments a gent que no et coneixia i vas agradar-lo molt! – i en fi, que això va endavant, no? El disc molt bé, per cert que jo vaig ser-hi, a la gravació, de públic, naturalment. Ens vas acompanyar en el viatge i vam recordar que el viatge som nosaltres…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!